Forside    Nyheder    Båden    Besætningen    Logbog    Billeder    Sejl med    Køb/Salg    Foredrag    Links

Sejl med»

Praktiske oplysninger

 

Båden kan i princippet sejles af 1 person, men pga. vagtordning under sejlads skal vi minimum være 2 personer. Der er 4 køjepladser i båden, hvorfor vi kan have 2 gaster med.

Da alle deles om opgaverne ombord (sejlads, vagt, madlavning, rengøring, vedligeholdelse mv.), vil det være en klar fordel med sejlerfaring (gerne duelighedsbevis).

En anden vigtig ting er at være socialt anlagt, da man lever tæt på hinanden i en lille båd! Det er også vigtigt at kunne tage det sure med det søde, da man på langtur vil få mange blandede oplevelser, herunder dårligt vejr. Præmien skal vi nok få i form af delfiner foran stævnen, dejlige ankerpladser, fremmede kulturer osv......

Ruten er primært fastlagt efter de fremherskende vejrforhold i forhold til tidspunktet, så der er størst mulig chance for behagelig og sikker sejlads. Dernæst efter personlige ønsker, hvorfor gaster er velkomne til at komme med forslag og ideer til ruten (og andre forhold på båden). Der er dog ingen garanti for opfyldelse, men engagement ses helt klart som positivt.

Foreningen Til Langturssejladsens Fremme, FTLF anbefaler at kontakt mellem skib og gast foregår gennem foreningens sekreteriat, hvilket vi bakker fuldt op om. Dette sikrer at gasten passer til skibet og omvendt. Man er dog altid velkommen til at henvende sig til os med spørgsmål og lignende.

 

 

Kontakt: Bo Albrechtslund, tangoeje(snabelA)yahoo.com