Forside    Nyheder    Båden    Besætningen    Logbog    Billeder    Sejl med    Køb/Salg    Foredrag    Links

Sejl med»

Økonomiske betingelser mv.

Det koster 100 kr/døgn for en køjeplads på Love (Fra Danmark til Spanien og fra Azorerne-Danmark betales kun 50 kr/døgn). Pengene går til bådens drift og vedligeholdelse. Depositum på 1500 kr betales ved aftalens indgåelse. De tilbagebetales ikke, men modregnes i betalingen til skibet.

Derudover må på delebasis påregnes udgifter til mad, diesel, havneafgift, sejladstilladelser, indklarering mv., som forventes at være 50-100 kr i døgnet pr. person alt efter områdets prisniveau. Alle på båden lægger 1 måned forud 50 kr/dag i skibskassen, så prøver vi at få det til at slå til. Et evt. overskud betales selvfølgelig tilbage.

Lommepenge, visum, vaccinationer, forsikring mv. kommer oveni som individuelle personlige udgifter. Udgifter til ud-/hjemrejse afholdes under alle forhold af gasten selv (også hvis skibet ankommer forsinket til et på-/afmønstringssted).

Der skal deponeres et beløb svarende til hjemrejsens udgift hos skipperen eller fremvises flybilletter inden påmønstring (myndighedskrav).

Man skal have et pas der er gyldigt ½ år frem i forhold til hjemrejsen fra skibet.

Der tages kun gaster med for mindst 1 måned af gangen. (Med meget få undtagelser så som stor sejlererfaring og ledig plads på skibet)

Beløbet betales forud ved bankoverførsel eller kontant med aktuel valuta eller US dollars.

 

Kontakt: Bo Albrechtslund, tangoeje(snabelA)yahoo.com