Forside    Nyheder    Båden    Besætningen    Logbog    Billeder    Sejl med    Køb/Salg    Foredrag    Links

Billeder>>

December 2006

   

1) foerste solnedgang paa Atlanten. 2) Hvad der kunne samles op fra daekket efter en nat med frisk vind! 3) En flyvefisk landede helt nede i kahytten. Martin blev ramt paa ryggen og jeg blev strejfet af en. De ser tilsyneladende ikke godt i moerke.

   

1) Efter nogle dage fik vi besoeg af 3 vildfarne kohejrer. Jeg fik lov til at lave risengroed, og den faldt heldigvis i god jord. 3) En af de utallige stormsvaler, der flaksede rundt og gav lidt selskab undervejs.

Passatsejlfoering, som den skal vaere i jaevn vind efter 5-6 haarde og ensformige doegn med frisk til haard vind og masser af vand i cockpittet samt et stort sproejt i kahytten. Nu skulle turen nydes!

   

1-3) De sidste 5 morgener kom der en tropic bird lige efter solopgang og hilste paa. Det blev et ritual.

  

1-2) Par-billeder fra Atlanten.

   

1) Maria skriver logbog. 2) Bo fisker. 3) Det blev til en fantastisk flot guldmakrel. Fanget paa en metode, som havde kostet mange liner og kroge at finde pga alt for store fisk bed paa det almindelige hav-grej. Det succesfulde grej bestod af en stor krog med blaeksprutte med 1m staalwireforfang. Linen var en tyk nylonline med brudstyrke pa 50 kg, der var bundet til en fortoejningsklampe med 4 lag 1 cm tyk elastik til at tage traekkene. Som alarm havde jeg bundet en tom vandflaske til det yderste af elastikken, som ved bid ville rasle hen ad sidedaekket og henlede vores opmaerksomhed paa begivenheden. Metoden er hermed anbefalet!

   

    

1-6) En masse pralebilleder, men det var turens absolut stoerste begivenhed og maengden af billeder kan symbolisere den maengde fisk vi spiste i det foelgende doegn.

  

1) Efter at have spist ca 500 g stegt filet hver til frokost, lavede Maria 23 store fiskefrikadeller, hvilket gav sved paa panden. Kahytten er et godt stykke over 30 grader om dagen og med komfuret igang bliver det bogstavelig talt stegende hedt. Dellerne blev spist til aftensmad og til frokost dagen efter. 2) Halen blev straks indviet som trofae i agterstaget.

   

 1) Tobago dukker op i morgenroeden. 2) Efter 17,5 doegn kunne vi hejse Tobago/Trinidads gaesteflag og Q. Hvis man ikke ved hvordan det foeles at have en god fornemmelse i maven, saa kan man proeve dette. Det var lige saa det summede i kroppen af tilfredshed da vi gled ind i Charlottevilles lille paradis.

   

1) Charlotteville forude! 2) Vi bliver fulgt ind af nogle store atlantiske plettede delfiner. 3) I bugten var der masser af pelikaner, der havde hver sin fiskejolle at hvile på.

  

1) Første måltid blev en burger med den lokale øl hos Sharons. 2) Fregatfugl over Charlottevilles strand.

  

1) Navnesøsteren... I Charlotteville var der Peace, 2xLove and harmony. 3) Udsigt fra Janes Quality Kitchen. Det var til at holde ud, selvom det turkise vand godt kunne skære lidt i øjnene. 

   

1) Fugl på et varmt bliktag i Scarborough. 2) Frugtmarked. 3) Mor og søn.

   

1) Smart pige med hvid paraply. 2) Tilbage i Charlotteville. 3) Banantransport.

  

1-2) Udsigt over Pirates Bay, hvor vi lå for anker i svømmeafstand fra stranden.

   

1) En slags biæder, som vi så på junglevandring... 2) Lego-blomster. 3) Samme fugl igen, men nu med mage.

   

1-3) Junglen var imponerende frodig.

   

1) En flittig myre. 2) Dug på et blad. 3) Stjerneformet græs.

   

1) Sommerfugl. 2) Udsigt fra et lille plateau. 3) Grøn papegøje. 

   

1) Den eneste farlige slange på Tobago, Coral snake. I dette tilfælde et ufarligt eksemplar! 2) Snylteplanterne fra junglen voksede endda på byens elledninger. 3) Snorkelturens fangst: 1 stk papegøjefisk, der blev delt ud mellem gæsterne...

  

1) Besøg af Nis og Liv, der havde været gaster på en anden båd over Atlanten. 2) Neil (Nites) var vores lokale fisker-ven indtil Anders forklarede ham at der ikke fandtes nogen gud... De er nemlig meget religiøse på Tobago.

   

1) Julegave til Lela bestående af lakerede flyvefisk fra Atlanten og bambus fra Tobago. 2-3) Julegaven bliver sejlet over og byttet med det sidste rom der var ombord på det gode skib, som således blev skånet fra Mini-Loves kanon.

   

1) Svend agerer julemand. 2) Fælles grill på stranden sidst på eftermiddagen. 3) Vores fine juletræ som Lars fra Lela havde lavet ud af junglens materialer.

  

1) Svend i godt selskab hos Phyllis, der havde inviteret os til sen jule-"liming". 2) En af Phyllis´mange beundrere mødte godt fuld op og gav den hele armen med lokale sange.

   

1) Musik og sang... 2) Phyllis, Maria og barnebarnet Keisha. 3) 1. Juledag bød Maria på Ris a la mande og Margarita mødte op til julehygge.

   

1-3) Seightseeing ved Store Bay mens vi venter på at vores nye gast Jens skal ankomme. H.er er vi ved et gammelt fort fra 1700-tallet. Kattene er reinkarnationer af nogle strandede pirater, der pga. deres ugerninger er dømt til 9 lange liv som katte...

   

1) En kolibri sværmer om en blomst. 2) Afslapning ved fortet. 3) En fugl med et anderledes næb.

   

1) Aftenudsigt ove Pirates Bay. 2) Dagens fangst. 3) Ude at køre med de skøre...

   

1) Gammelt træ på nordkysten af Tobago. 2) Bagsæde-stemning. 3) Motoren blev hele tiden for varm. Læg mærke til dørmåtten bag batteriet!

  

1) græs ved Hillsborough Dam. 2) Fællesfoto ved søen.

  

1) Argyle Watefalls. 2-3) Snorkling...

   

1-3) Blæksprutter.

   

1) Trompetfisk og papegøjefisk. 2) Lokal fanger i Pirates Bay. 3) Dagens fangst, der blev lavet til Nytårsforret på Janes Quality Kitchen.