Forside    Nyheder    Båden    Besætningen    Logbog    Billeder    Sejl med    Køb/Salg    Foredrag    Links

Billeder>>

April 2007

  

1) Indsejlingen til Punta Cabeza del Este er lidt svaer, men vi fik hjaelp af en af de udstationerede fiskere. 2) Languster fra fiskerne og Vores Bonito blev et godt maaltid!

  

1) Fiskerne havde fanget havskildpadder, der skulle spises senere... 2) Her udskaeres rokke koed. Hunden til hoejre havde fanget og draebt en trae-rotte inden vi kom. Den var paa stoerelse med en stor kanin og skulle nydes til aftensmad af de to fiskere.

   

Paa vej tilbage til Santiago kom en brun sule ungfugl og hvilede sig paa radar reflektoren i nogle timer. Det var god underholdning at iagttage og fotografere, naar vi ikke toerrede fuglelort op.

  

1) Paa vej til Dominikanske republik havde vi to gange en kaempe guldmakrel paa. De hoppede dog af krogen. Den ene efter en lang og spaendende fight. 2) Om natten kom en ukendt havfugl paa besoeg for at hvile lidt. Jeg har senere identificeret den til en hvidplettet terne.

  

1) Godt paa plads og lukket inde af vandplanter paa floden Ozama i Santo Domingo, Domenikanske Republik. 2) Der blev brugt meget tid paa taetning af bolte der her renses for gammel fugemasse.

   

1) Vi blev koert ud i et rigtigt handels og haandvaerker kvarter, hvor der var hele gader med snedkerforretninger skraeddere og brugte varer. 2) Her er fyren (til hoejre), der syede windbreakers til os. 3) I gaderne var der rigtig hyggelig handels-stemning. Vi fik koebt og forarbejdet en del teaktrae til forstaerkning af apteringen, der knagede lovlig meget paa haardt kryds.

  

1) Vores flinke taxichauffør Eduardo tog sin datter med på besøg på Love. Han var den eneste chauffør der ikke prøvede at snyde os. 2) Santo Domingo by night.

  

1-2) Santo Domingo by day... (En meget smuk by fyldt til bristepunktet med hustlere).

  

1) La Romana, hvor vi lå fortøjet til en færge i floden (Masten kan skimtes bag færgen). Længere ude ligger sukkerrørsfabrikken, der var byens hovederhverv. Sukkerrørene blev fragtet ind med godstog der tudede når det passerede over broen, hvilket var meget hyggeligt. 2) Ved siden af havnen var der kasserne og ungdomsfængsel, hvorfor der var bevæbnede soldater på området.

  

1) Byens beskidte marked. Her ses et slagtebord på toppen af det bur hvor hønsene opbevares. Godt man ikke er en af de udvalgte... 2) Vejarbejde.

   

1-2) En brun sule fulgte os lidt på vej mod Bermuda. 3) Vi var også så heldige at få fint besøg af en tropic bird, der er en af mine favorithavfugle. Det skyldes, at de tit kommer på besøg på den tidlige morgenvagt, hvor man virkelig har brug for lidt afveksling.

   

Billeder af månen med lang lukketid. Bådens bevægelser bestemmer hvordan billedet bliver.

   

1) Solopgang gennem styrbord kahytsrude. 2-3) Skipper på fordæk, mens skippers kone synger (meget) højt fra højskolesangbogen.